arrow Iščete rešitev za svojo industrijo ali imate tehnični problem, ki ga moramo rešiti?

Arctic AS

Industrijske hladilne enote.

Hladilne enote Arctic AS so popolna rešitev za uporabo v večjih hladilnih sistemih za razne industrije (živilska, predelovalna in podobno) ter večjih hladnih distribucijskih centrih in supermarketih.

Kondenzacijske enote Arctic AS so opremljene s polhermetičnimi kompresorji, ki zagotavljajo visoko stopnjo možnosti servisiranja. Možnost dodatne montaže olajša pripravo na terenu s pomočjo talnih ali konzolnih nosilcev.
Standardna oprema polhermetični kompresor z grelcem karterja olja zračno hlajen kondenzator z ventilatorjem rezervoar utekočinjene delovne snovi varnostni ventil filter sušilec s kontrolnim steklom nastavljiv zaščitni presostat kompresorja HP/LP presostatsko uravnavanje tlaka kondenzacije antivibracijske cevi na sesalnem in tlačnem cevovodu
Skupina MB Frigo uporabnikom ponuja visokokakovostne in trajnostne izdelke. Vrhunska zmogljivost izdelkov in dolga življenjska doba opreme zagotavljata zanesljiv in neoviran potek proizvodnih in poslovnih procesov. Z našo inženirsko, servisno in poprodajno podporo zagotavljamo popolne rešitve, prilagojene vašim potrebam.