arrow Iščete rešitev za svojo industrijo ali imate tehnični problem, ki ga moramo rešiti?

Ventilatorji, motorji, elise in rešetke

Uravnavanje pretoka zraka v hladilnem sistemu.

Zastopamo svetovno znane proizvajalce in svetujemo pri izbiri ventilatorjev, motorjev, elips in rešetk za zamenjavo na obstoječem hladilnem sistemu ali za izdelavo novih hladilnih sistemov.

Izbira ventilatorja, motorja, elise in rešetke V ponudbi imamo ventilatorje, motorje, elise in rešetke za širok razpon hladilnih učinkov in različne delovne snovi. Tehnično-prodajna ekipa vam bo svetovala pri nakupu in predlagala nadomestnega, če se želeni izdelek ne proizvaja več ali če je proizvajalec predstavil novo različico.
Uvažamo in distribuiramo cel spekter izdelkov za klimatizacijske in hladilne sisteme: Z več kot 14.000 m² prodajno-skladiščnih zmogljivosti in s skladiščem za 10.000 različnih izdelkov zagotavljamo takojšnjo in varno dostavo vseh naših izdelkov v regiji. V prodajnih centrih skupine MB Frigo lahko najdete vso ponudbo ventilatorjev, motorjev, elis in rešetk, ki jih potrebujejo profesionalni inštalaterji in serviserji, ter dobite strokovno podporo našega komercialnega sektorja za vsakega začetnika in profesionalca na področju klimatizacije in hlajenja.