CO2 rešitve by MB FRIGO

CO2 rešitve by MB FRIGO

Ali ste vedeli, da imamo samo še 13 mesecev, da se prilagodimo na F-Gas regulativo, ki leta 2020 začenja z znatnimi poostritvami?

Že danes predpisi F-Gas vplivajo na veliko število tržnih segmentov po Evropi, ki na kakršenkoli način pridejo v stik s hladilno opremo. Največji vpliv uredbe F-Gas bo zaznala prehranjevalna veriga, ki proizvaja živilske proizvode, logistika, prevoz in distribucija, prodaja na drobno in skladiščenje hrane.

V odgovor na prihajajoče spremembe je skupina MB Frigo uvedla novo linijo izdelkov hladilne opreme, ki uporablja naravno hladilno sredstvo CO2.

  • MB Frigo CO2 transkritična kondenzacijska enota s hladilno zmogljivostjo 2 do 10 kW
  • MB Frigo CO2 transkritična multikompresorska enota s 30 do 400 kW hlajenjem

Hladilna oprema z vgrajeno najnovejšo tehnologijo, prilagojena prihajajočim predpisom F-Gas, ter optimalna učinkovitost in prihranek pri porabi energije za več kot 30% v primerjavi s proizvodi HFC, ki so bili doslej v uporabi.

Skupina MB Frigo je organizirala prve seminarje, s katerimi je bila predstavljena tehnologija CO2, udeleženci pa so imeli možnost videti prvo  MB Frigo kondenzacijsko enoto CO2 v delovanju. Navedena kondenzacijska enota je že uspešno opravila teste v najtežjih razmerah od -20 ° C do + 45 ° C.

MB Frigo CO2 transkritična kondenzacijska enota  je zasnovana in izdelana s svetovno priznanim proizvajalcem hladilnih komponent – Carel.

 

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree