Chill out, don’t lose …

Chill out, don’t lose …

Chill out, don’t lose your cool by MB Frigo“

Skupina MB Frigo bi morala biti prisotna na največjem mednarodnem sejmu hladilne in klimatizacijske opreme  Chillventa 2020, a so se načrti zaradi pandemije COVID-19 spremenili.

Izkoristili smo priložnost ter se prilagodili situaciji in namesto na sejmu svoje obiskovalce pozdravili na spletnem seminarju “Chill out, don’t lose your cool by MB Frigo”.

Vabimo vas, da si ogledate kratek webinar, kjer smo predstavili novo vrsto hladilnih komor na klik “ECO design”. Naša posebnost so hladilne komore izdelane po meri z natančnimi spoji, kateri omogočajo še večjo energetsko učinkovitost. Vsak element MB Frigo hladilne komore je zasnovan tako, da zmanjša obratovalne stroške in podaljša življenjsko dobo izdelka. Več si lahko ogledate na spletnem seminarju “Chill out, don’t lose your cool by MB Frigo”.

„Chill out, don’t lose your cool by MB Frigo“ (ENG) 

„Chill out, don’t lose your cool by MB Frigo“ (DE) 

„Chill out, don’t lose your cool by MB Frigo“ (FR) 

Dolgoletne izkušnje

Že več kot 40 let razvijamo proizvodnjo hladilne opreme. Začeli smo kot majhno družinsko podjetje, danes pa izdelujemo in izvažamo hladilno opremo po vsej Evropi in po svetu.

Proizvodni program in prilagodljivost

Specializirani smo se za proizvodnjo hladilnih panelov, hladilnih komor, hladilnih vrat in posameznih elementov hladilnega sistema. Visoka prilagodljivost proizvodnega programa omogoča izdelavo po meri in hitro prilagajanje specifičnim uporabniškim zahtevam.

Kakovost

Nenehno vlaganje v strokovni razvoj zaposlenih in posodobitev proizvodnega programa vodi do kakovostnih izdelkov z izboljšano energetsko učinkovitostjo.

Robotske proizvodne linije

Proizvodni procesi potekajo na učinkovitih robotskih proizvodnih linijah in CNC strojih.

Okoljsko ozaveščeni

Pri vseh aktivnostih skrbimo za uporabo ustreznih zakonskih in strokovnih predpisov ter upoštevamo  okoljske norme. Vse dejavnosti podjetja so certificirane po standardu ISO 9001: 2008. in ISO 14001: 2004.