Haier Flair Plus specialist za sterilizacijo zraka

Haier Flair Plus specialist za sterilizacijo zraka

Ali veste, da je zrak v zaprtih prostorih lahko dvakrat bolj onesnažen kot zunanji zrak? Večino časa preživimo v zaprtih prostorih in kakovost zraka, ki ga vdihavamo neposredno vpliva na naše zdravje.

Onesnažen zrak od zunaj vstopa v pisarniške prostore ali naš dom skozi okna in vrata, prav tako tudi skozi prezračevalne sisteme. Z zrakom v prostor prihajajo tudi škodljivi delci izpušnih plinov, saje, prah, cvetni prah itd. V večjih mestih, zlasti na območjih s pogostejšim prometom, je zrak še bolj onesnažen.

Kje se nahaja izvor onesnaženja zraka v našem domu? Izvorov je veliko, med katerimi so najpogostejši: kemikalije iz sredstev za čiščenje in pranje perila, dlake hišnih ljubljenčkov, alergeni, ki se nahajajo v rastlinah in prahu, plini iz gorljivih gospodinjskih aparatov, vlaga iz kopalnic, formaldehid iz pohištva, tkanine in nekateri laminati, stare preproge, ki so idealna osnova za pršice in bakterije. Vsi navedeni onesnaževalci so potencialna nevarnost za zdravje, ker poslabšajo kakovost zraka, ki ga pogosto vdihuje celotna družina.

Skrbim za kakovost zraka, ki ga vdihava moja družina

Slaba kakovost zraka je lahko še posebej škodljiva za ranljive skupine, kot so otroci, starejši in nagnjeni k različnim alergijam. Zanimivo je dejstvo, da otroci skoraj 90% časa preživijo v zaprtih prostorih, več kot tretjino tega časa pa se igrajo in spijo v svojih spalnicah. Za odstranjevanje škodljivih delcev iz zraka v otroških sobah je Haier zasnoval več inovativnih funkcij, ki ne sterilizirajo samo zraka, temveč tudi klimatsko napravo.

Funkcija NANO-AQUA ionizacija omogoča vdihavanje čistega in svežega zraka tudi v zaprtih prostorih. V zraku uniči skoraj vse škodljive delce: mikrodelce prahu, bakterije, viruse in alergene, kot so cvetni prah in pršice, z izkoristkom več kot 97,5%. Poleti klimatska naprava prijetno hladi prostor in hkrati skrbi za kakovost zraka v domu.

Otroci vdihnejo več onesnaženja zraka na enoto telesne teže kot odrasli, zato je vpliv na otrokovo zdravje veliko bolj izrazit kot pri odraslih. Slaba kakovost zraka lahko povzroči preobremenitev otrokovega telesa, zato se lahko pojavijo simptomi, kot so kašelj, živčnost, utrujenost, glavobol itd. Zdravstveni delavci priporočajo vzdrževanje temperature v otroški sobi med 20 in 22 °C z vlažnostjo približno 50 %. Nano-aqua ionizator poveča količino negativnih ionov v zraku, kar bistveno izboljša kakovost zraka, ki ga vdihavamo v prostoru. Ioni učinkovito vzdržujejo optimalno vlažnost zraka, da naša koža ostane gladka in sijoča.

Na svoji klimatski napravi ne želim bakterij in virusov

Glede na neodvisne raziskave, bakterije in virusi ne morejo preživeti pri temperaturi 56 °C dlje kot 30 minut. Haier-jev novi model klimatske naprave Flair Plus je specialist za sterilizacijo zraka ter sterilizacijo notranje enote klimatske naprave. Sterilizacija s 56 °C je funkcija, ki uničuje bakterije in viruse s segrevanjem uparjalnika na 56 °C za (čas trajanja 30 minut). Zahvaljujoč tej tehnologiji je celotna notranja enota klimatske naprave sterilizirana, virusi in mikroorganizmi pa uničeni od znotraj.

Želim začutiti naravni vetrič v domu

Od prihoda pandemije se tehnologija čiščenja in sterilizacije klimatskih naprav hitro nadgrajuje, da zadosti naraščajočim potrebam uporabnikov po svetu po prečiščenem in svežem zraku v zaprtih prostorih. Še ena Haier-jeva funkcija Low wind je uspela zagotoviti svojim uporabnikom hitro doseganje želene temperature in svež dotok naravnega zraka brez negativnega vpliva prepiha. Brezčasni dizajn modela Flair Plus se prilega vsem notranjim slogom, zaradi varčevanja z energijo A +++ in inovativnih funkcij za zdrav zrak je odlična izbira za tiste, ki želijo klimatsko napravo, ki poleti prijetno hladi z občutkom naravnega vetra.

V začetku leta 2020 je blagovna znamka Haier prejela svetovni certifikat neodvisne agencije za globalno tržno raziskavo Euromonitor International za najučinkovitejše antialergijsko delovanje klimatske naprave – Allergy-Free Tick-Mark Certificate in postala najbolje prodajana blagovna znamka klimatskih naprav v kategoriji sterilizacije zraka.

Pošalji upit za Haier Flair (SLO)