Haier

Izbirate klimatsko napravo, ki samo ohlaja ali želi klimatsko napravo z odličnimi funkcijami, ki bodo vaš dom napravile še prijetnejši?  Haier klimatske naprave so znane po atraktivnem dizajnu in naprednih funkcijah, ki bodo privlačne za vse, ki imajo radi klimatiziran zrak in celo za tiste, ki nasprotujejo takšnemu hlajenju v poletni vročini.

Zakaj je Haier klimatska naprava najboljša izbira za vas:
  • Vsi modeli Haier 2019 imajo funkcijo  Frost Clean  (99,9% dezinficirani zrak). Več o funkciji Frost Clean poglejte na videu – Haier Frost Clean. Testiranje Haier klimatske naprave s funkcijo Frost Clean po 2 letih uporabe poglejte na sledečem linku – Testiranje Frost Clean.

  • Haier klimatska naprava ima funkcijo 3D izpih zraka, ki zagotavlja občutek svežine in udobja v vsakem delu prostora
  • Funkcija Super tiho delovanje omogoča tiho delovanje klimatske naprave, zato je najboljša izbira, če nameravate klimatsko napravo namestiti v spalnico.

  • Haier klimatske naprave omogočajo veliki domet izpiha zraka do 20 m in zaradi tega so najboljša izbira za večje in daljše prostore.
  • Haier klimatske naprave so najvišjega energetskega razreda A+++ s katero pametno prihranite

  • WI-Fi modul omogućava vam kontrolu vašeg klima uređaja s udaljenih lokacija, te ima razne funkcije – tjedni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača. Svi Haier modeli 2019. imaju uključen WI-FI modul.

  • Funkcija Ecopilot je detektor gibanja in svetlobe. Zrak je usmerjen tako, da ne piha neposredno v osebe v prostoru. Prav tako obstaja svetlobni senzor, ki zaznava spremembe glede na intenziteto sončne svetlobe v prostoru in s tem uravnava temperaturo in varčuje. 
  • Haier klimatske naprave imajo garancijo do 5 let in široko paleto prodajalcev in monterjev/serviserjev po vsej Sloveniji.

Blagovna znamka Haier je razvila široko paleto modelov klimatskih naprav, od katerih jih večinoma vse najdete v našem asortimanu. Vsak od modelov je posebnega dizajna in celo obstajajo modeli s sprednjo masko, ki imajo biserni učinek za še boljši izgled.