Kako lahko UVC generator izboljša kakovost zraka na delovnem mestu?

Kako lahko UVC generator izboljša kakovost zraka na delovnem mestu?

Zagotavljanje visoko kvalitetnega zraka na delovnem mestu še nikoli ni bilo tako pomembno

V spopadanju z izzivi pandemije Covid-19 smo se naučili, da lahko z uporabo »pravilne« tehnologije zagotavljamo standarde, ki naredijo ogromno razliko v vzdrževanju kvalitetnega in čistega zraka v zaprtih prostorih.

Za mnoge zaposlene po svetu, je delo od doma postala nova realnost. Zaposleni se neradi vračajo nazaj na svoja delovna mesta tudi zato, ker so se začeli zavedati pomembnosti kvalitete zraka. Tako jim je potrebno zagotoviti dobre klimatske pogoje, da se bodo raje vračali na delovna mesta.

Za vse tiste, ki še vedno delajo od doma in se ogrevajo/hladijo s klimatskimi napravami, je pravilen izbor le te eden ključnih dejavnikov za zdravo delovno okolje. Klimatske naprave Haier in Maxon uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo, so enostavne za montažo, hkrati pa zagotavljajo zanesljivost in ugodje z najnižjo stopnjo hrupa. Poleg standardnih funkcij, kot je Wi-Fi, so v klimatskih napravah Haier in Maxon vključene tudi vrhunske funkcije, mednje pa zagotovo spada inovativna tehnologija UVC generatorja, ki s pomočjo UV svetlobe sterilizira zrak.

Vodilna svetovna raziskovalna organizacija Texcell S.A. je izvedla neodvisni laboratorijski test, ki je potrdil da Haier-jev UVC generator lahko pripomore k zaviranju širjenja delcev Covid-19 za 99,998%. Generator UVC, nameščen blizu dovoda zraka sterilizira zrak, ki kroži v klimatski napravi. Zrak, ki vstopa v klimatsko napravo, je izpostavljen UV-C žarkom, ki uničijo ali nevtralizirajo mikroorganizme kot so virusi in bakterije. Kadar je klimatska naprava Haier v stanju pripravljenosti, pa UVC generator sterilizira tudi notranjost klime.

UV-C (ultravijolična svetloba C) je vrsta UV žarkov, spektra valovnih dolžin v območju 100-280 nm, ki se pogosto uporablja za sterilizacijo v vsakdanjem življenju. Delujejo tako, da uničijo strukturo mikroorganizmov in mu onemogočijo škodljiv učinek na zdravje ljudi.

Klimatske naprave Haier Flexis, ter Pearl in Maxon Pure so idealna rešitev za mono-split ali multi-split hladilne in ogrevalne sisteme. Njihove inovativne funkcije, ki pripomorejo k boljšemu zdravju in standardno vgrajen Wi-Fi modul, povezan z aplikacijo hOn, so potrditev Haier-jevega sporočila “Pametna rešitev za zdrav zrak”.

Nabrana umazanija na uparjalniku klimatske naprave, prav tako poslabša kakovost zraka v prostoru. Samočistilna tehnologija Frost-clean, izboljšuje kakovost zraka v zaprtih prostorih s tem, da odstrani bakterije v klimatski napravi. Površina uparjalnika zamrzne s pomočjo vlage pridobljene iz zraka, nato pa s hitrim raztapljanjem utekočini vso nakopičeno umazanijo na enoti in jo skozi odtok odplakne stran. Funkcija dezinfekcije pri +56 °C, omogoči klimatski napravi še dodatno zaščito pred bakterijami. Ta pametna funkcija dezinficira klimatsko napravo tako, da segreje uparjalnik na 56 °C za 30 minut in tako uniči vse bakterije in viruse.

Vgrajeni modul Wi-Fi je popolnoma združljiv z aplikacijo hOn. Uporabniku omogoča popoln nadzor nad sistemom preko pametnega telefona ali tablice s prilagojenim upravljanjem nastavitev temperature, podatkov o zmogljivosti in javljanjem napak. Aplikacija prepozna tudi glasovne ukaze, saj je združljiva z aplikacijo Google Assistant in Alexa.

Haier je v pripravah za leto 2022 že nadgradil komercialne izdelke, kot so kanalske enote s funkcijo UVC in integriranim modulom Wi-Fi. To bo monterjem omogočilo, da ponudijo boljšo funkcionalnost za širši nabor komercialnih naprav.

Ohranjanje visokih standardov kakovosti zraka v zaprtih prostorih še nikoli ni bilo tako pomembno, saj si prizadevamo iz pandemije izstopiti zdravi in ​​močnejši. Pri izbiri pravega klimatskega sistema je UVC generator Haier ključna sestavina pri spopadanju z izzivom kakovosti zraka v zaprtih prostorih.

 

FLEXIS PLUS UV, A +++, možnost barve: bela mat in črna mat

Model z revolucionarno UVC tehnologijo sterilizacije zraka. Prava izbira za tiste, ki skrbijo za svoje zdravje, jih zanima napredna tehnologija in želijo takojšnje hlajenje ali ogrevanje.

Klimatsko napravo MAXON COMFORT PURE odlikuje mogočen dizajn, energetska varčnost in vgrajene sodobne funkcije čiščenja zraka, ki ustvarjajo doživetje luksuzne klimatske naprave. Model Comfort Pure v prostoru sterilizira zrak do kar 99,9%, greje ali hladi, ter ustvarja optimalne pogoje za vrhunsko ugodje ter brezskrbno bivanje otrok, občutljivih skupin ljudi in za vse, ki so nagnjeni k alergijam.

Pošljite povpraševanje