Maxon klimatske naprave za super ogrevanje

Maxon klimatske naprave za super ogrevanje

Ogrevanje s klimatsko napravo z nizkimi mesečnimi računi?

Ali veste, da je ogrevanje s klimatsko napravo (p.s. odvisno od energetske učinkovitosti hiše ali stavbe, v kateri živite) vsaj za tretjino cenejše od drugih načinov ogrevanja? Klimatske naprave delujejo kot toplotne črpalke in za 1 kW električne energije zagotavljajo 4 kW toplotne energije

 

≈ Klimatska naprava Maxon Pure z UV-C lučkom ima prefinjeno obliko ohišja s sijajno belo sprednjo ploščo. S svojim videzom se popolnoma prilega skandinavskemu slogu interierja in konceptom odprtih prostorov. Zmogljive funkcije, ekonomičnost naprave in vgrajene sodobne funkcije čiščenja zraka ustvarjajo občutek luksuzne klimatske naprave.
≈ Maxon Comfort je na trgu prepoznan kot zanesljiv model, kateri poleti prijetno hladi in pozimi učinkovito ogreva dom, ne da bi v zimskih mesecih zmanjšal zmogljivost ogrevanjaVgrajeni zračni filtri odstranjujejo škodljive bakterije in najmanjše delce prahu, ki potujejo v zraku.

 

ZAKAJ se ogrevati s klimatsko napravo?

  • PRIHRANEK ENERGIJE- princip delovanja klimatskih naprav, se je izkazal za vsaj 1/3 cenejše od ostalih načinov ogrevanja.
  • Inverterji imajo v zimskih razmerah izjemno funkcijo delovanja, ker NE PREGREVAJO PROSTORA, saj se samodejno izklopijo, ko dosežejo željeno temperaturo zraka.
  • ELEKTRIČNE INSTALACIJE SO MANJ OBREMENJENE, saj ni nenehnega vklopa in izklopa kompresorja.
  • TOPEL ZRAK JE ENAKOMERNO PORAZDELJEN PO PROSTORU in se ne koncentrira le okoli klimatske naprave.
  • NE POTREBUJETE DODATNEGA PROSTORA ZA SKLADIŠČENJE ENERGENOTV – kurilno olje, drva, peleti, plin…
  • Na klimatski napravi NE MORE PRITI DO OPEKLIN in je varna pred otroci.

TOP funkcije Maxon za še učinkovitejše ogrevanje prostorov:

Super ogrevanje: Ogrevan pladenj za kondenzat hitro topi in odstranjuje sneg ter led na zunanji enoti klimatske naprave, ter na ta način zagotavlja konstantno in stabilno moč ogrevanja.
8°C gretje: Klima naprava se v programu gretja lahko nastavi na temperaturo 8°C, kar omogoča vzdrževanje temperature zraka v prostoru in preprečuje zamrzovanje inštalacij.

Povpraševanje za Maxon ogrevanje