REFCO Week

REFCO Week

Od 14. Do 18.11.2016 smo imeli v poslovalnici MB Frigo d.o.o. v Sloveniji REFCO Week.

Pridružil se nam je predstavnik podjetja REFCO, ki je z našimi prodajalci predstavil novice REFCO programa. V poslovalnici je predstavljen tudi nov REFCO katalog za leto 2017.

Za več informacij o REFCO artiklih lahko pokličete naše prodajne svetovalce.

Refco je švicarska družba, ustanovljena leta 1972, ki se je uspešno razvila iz majhnega podjetja v svetovno znano ime, ko gre za orodje, pribor in komponente za klimatizacijo in hlajenje.

Od samega začetka pa do danes Refco razvija proizvodnjo visoke švicarske kakovosti.

Glavna prednost je, da je družba Refco sprejema zamisli od končnih uporabnikov, ki lahko  zagotovo na najboljši možen način ocenijo vrednost izdelka. Prisluhnejo strankam, zaradi tega se je v zadnjih letih razširil obseg poslovanja in s tem število zadovoljnih strank, ki so prepoznale Refco kakovost.

Refco ponuja celoten nabor orodij za klimatizacijo in hlajenje, ki bodo zadovoljili potrebe vsakega serviserja, tako za majhne kot za velike sisteme.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree