Frost Clean

Frost Clean

Ali ste vedeli, da skozi klimatsko napravo prehaja ves zrak iz zaprte sobe večkrat na dan? Zrak v prostoru prihaja od zunaj in ta zrak vsebuje delce izpušnih plinov, saj, prahu, cvetnega prahu … V večjih mestih, zlasti na območjih z gostejšim prometom, je zrak še bolj onesnažen in ima veliko večji delež delcev v zraku.

Haier že vrsto let razvija dodatne funkcije čiščenja zraka v klimatskih napravah, ki uporabnikom zagotavljajo svež in čist zrak v svojih domovih. Letos je Haier predstavil inovativno funkcijo Frost Clean, ki predstavlja samodejno čiščenje klimatske naprave s hladno ekspazijo. Funkcija Frost Clean deluje tako, da zamrzne površino uparjalnika in z odtalitvijo učinkovito odstrani nečistoče in bakterije.

 

Vsi modeli Haier iz leta 2019 imajo funkcijo Frost Clean. Uparjalniki imajo tudi dodatno srebrno prevleko, s katerim uspe pridobiti 99,9% dezinficiranega zraka. Ionsko srebro deluje kot antiseptik, ker so njegovi ioni aktivni in lahko prodrejo skozi membrano bakterij.

Haier modeli 2019:

  • Haier Tide Green Wi-Fi
  • Haier Tundra Green Plus Wi-Fi
  • Haier Flame Wi-Fi
  • Haier Flexis Plus Wi-Fi
  • Haier Dawn Plus

 

Testiranje čistoče klimatske naprave s funkcijo Frost Clean po 2 letih uporabe.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree