HAIER – AHR EXPO 2019

HAIER – AHR EXPO 2019

Tudi letos nastopamo na najbolj znanem sejmu na svetu AHR EXPO 2019 v Atlanti, SAD. Haier je predstavil najnovejše dosežke na področju klimatizacije in  zabeležil 20 let prisotnosti na ameriškem trgu.

Podjetje Haier je na sejmu AHR EXPO predstavljeno kot blagovna znamka klimatskih naprav z vrhunskimi zmogljivostmi, kar dokazuje s svojo prisotnostjo po vsem svetu, ne glede na vremenske razmere. Haier klimatske naprave se prodajajo v najhladnejših delih Rusije, kjer so temperature pod -30 ° C do Kuvajta, kjer zjutraj temperature dosežejo + 45 ° C.

Na področju funkcij za zdravje je predstavljena inovativna samočistilna funkcija, ki je izboljšana s pomočjo tehnologije hladne ekspanzije in dodatnim srebrnim premazom, ki ščiti pred vsemi vrstami bakterij in vonjav.

Na področju tehnologije je predstavljeno sodelovanje z virtualnimi asistenti, kot so Siri (Apple), Alexa (Amazon), Google, itd. Od letošnjega leta lahko klimatske naprave Haier upravljate z glasovnim ukazom.

AHR EXPO 2019 – Haier tim 

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree