Haier No.1

Haier No.1

V začetku leta 2020 je blagovna znamka Haier prejela več priznanj neodvisne agencije za svetovno trženje Euromonitor International:

  • Haier je No. 1 v  svetu v kategoriji “pametnih” klimatskih naprav. Haier je v tej kategoriji ustvaril 29,4% tržnega deleža.
  • Haier je No. 1 v  svetu v kategoriji klimatskih naprav s funkcijami za samočiščenje in filtriranje zraka. Haier je v tej kategoriji ustvaril 43,4% tržnega deleža.
  • Haier je No. 1 pri prodaji kitajskih klimatskih naprav z lastno znamko

Certifikate lahko prevzamete na  naslednjih povezavah:

Certifikate lahko prevzamete na  naslednjih povezavah:

  • Haier je najbolje prodajana blagovna znamka v kategoriji kitajskih klimatskih naprav z možnostjo povezave preko interneta (Wi-Fi, Al)- certifikat
  • Haier je najbolje prodajana blagovna znamka v kategoriji kitajskih klimatskih naprav s samočistilnimi in čistilnimi lastnostmi – certifikat
  • Haier je najbolje prodajana kitajska znamka v kategoriji klimatskih naprav z lastno znamko-certifikat

Haier že leta nadgrajuje funkcije klimatskih naprav, da končnim uporabnikom zagotavlja kakovostnejši zrak v svojih domovih. V središču Haier-jeve filozofije je končni uporabnik, rezultate pa potrjujejo pridobljeni certifikati.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree