HAIER UVC GENERATOR

HAIER UVC GENERATOR

QINGDAO, 19. marca 2021Texcell SA, globalna raziskovalna organizacija, je potrdila, da klimatske naprave Haier z UVC GENERATORJEM učinkovito uničijo 99,998% virusa COVID (SARS-CoV-2) v zaprtih prostorih.

Novembra 2020 je Haier Air Conditioning začela uradno partnerstvo s podjetjem Texcell S.A. za izvedbo testov na Haier UVC GENERATORJU, ki se uporablja v klimatskih napravah Haier. Testi so bili opravljeni v strokovnem laboratoriju Texcell v Parizu. V laboratorijskem testnem okolju je Haier UVC GENERATOR učinkovito uničil virus SARS-CoV-2 z učinkovitostjo do 99,998% v 1 uri.

Haier UVC generator – UVC (Ultraviolet C), vrsta UV-žarka z valovnim spektrom v območju 200-280nm, se uporablja za razkuževanje v vsakdanjem življenju. Deluje tako, da poškoduje strukturo DNA in RNA virusa, zaradi česar mikroorganizem ne more opravljati vitalnih celičnih funkcij.

Haier UVC generator oddaja žarke z valovno dolžino med 270-280 nm. Naprava je nameščena na uparjalniku in ustvarja žarke v bližini dovoda zraka od desne proti levi, ko je funkcija vklopljena. Takoj ustavi nevarnost onesnaženega zraka, ko zrak prehaja skozi območje, ki je izpostavljeno UVC žarkom, in tako dovaja zdrav zrak v prostor.

Haier UVC generator

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree