arrow Iščete rešitev za svojo industrijo ali imate tehnični problem, ki ga moramo rešiti?

Hladilni sistem za predelavo rib

Podjetje AM FRIGO iz Splita je glavni izvajalec del in dobavitelj opreme za rekonstrukcijo obrata za predelavo rib podjetja Centaurus iz Splita, kjer je v sodelovanju s skupino MG Frigo izvedlo tehnično rešitev hlajenja, zasnovano na najnovejši CO2 tehnologiji.

Podjetje AM FRIGO iz Splita je glavni izvajalec del in dobavitelj opreme za rekonstrukcijo obrata za predelavo rib podjetja Centaurus iz Splita, kjer je v sodelovanju s skupino MG Frigo izvedlo tehnično rešitev hlajenja, zasnovano na najnovejši CO2 tehnologiji. Proizvodni obrati in skladiščne hladilne komore so hlajeni z več hladilnimi enotami ArctiCO2 s CO2. Gre za podjetje, ki se hkrati ukvarja z ulovom, odkupom in distribucijo svežih in zamrznjenih rib, hkrati pa uspešno in sodobno podjetje, ki je uvedlo vrsto novosti na področju oskrbe gostinskih objektov z ribami. Gre za hladilne enote z vgrajeno najnovejšo invertersko tehnologijo Toshiba in komponentami Carel, ki so skladne z vsemi novimi predpisi uredbe F-Gas. Omogočajo optimalno delo in povprečen letni prihranek energije do 25 % v primerjavi z do sedaj uporabljenimi hladilnimi sistemi. Skupina MB Frigo je že začela serijsko proizvodnjo hladilnih enot CO2, ki pokrivajo pozitivne temperaturne režime, enote za negativne temperaturne režime pa so v zaključni fazi razvoja in bi morale po testiranju postati standardni izdelek do konca leta.

Tehnične podrobnosti

Hladilna oprema: Hladilne enote ArctiCO2 Uporaba: Hladilna oprema za industrijsko uporabo Zmogljivost: glede na potrebe projekta Vlagatelj: Centaurus Lokacija: Split, Hrvaška Datum namestitve: 2/2020