Hladilnik vode (15 MW)

Hladilnik vode (15 MW)

Haier je proizvedel hladilnik vode s kapaciteto 15 MW, ki je največja hladilna naprava na svetu!

Aprila letos je Haier predstavil centrifugalni hladilnik (angleško chiller) s hladilno kapaciteto 15 MW. V primerjavo, navedena kapaciteta je primerljiva skupni kapaciteti 5.000 hišnih klimatskih naprav katere so običajno v naših domovih! Samo en hladilnik ima moč ohladiti površino velikosti 100.000m2 to je ena ljubljanska četrt. Predstavljen je bil na China Refrigeration Expo sejmu v Šanghaju v aprilu leta 2017.

Hladilnik uporablja najmodernejšo tehnologije magnetske levitacije ( Maglev technology). Haier je pionir v raziskavi in razvoju naprav s to tehnologijo že od leta 2006, in nekaj 100 naprav s kapaciteto od 3 do 8 MW so že v uporabi od lanskega leta na področju Azije. Haier ima na kitajskem več kot 80% deleža na tržišču centrifugalnih hladilnikov in predstavlja absolutnega vodjo na tem področju.

Tehnologija magnetskih ležajev brez trenja predstavlja izredno vzdržljivost pri različnih obremenitvah kar pomeni velik prihranek v potrošnji energije in odpira do sedaj nepredstavljive možnosti v sektorju hlajenja.

V primerjavi z dosedanjimi primerljivim centralnim sistemom, Haier hladilnik porabi 50% manj energije in ima dvakrat daljšo življenjsko dobo. S tem postaja eden od ključnih proizvodov za industrijo in najavlja smer bodočih razvojnih dosežkov.

Haier uporablja inteligentno tehnologijo katera vključuje avtomatizacijo kompletnega sistema, ne zahteva človeške intervencije za vzdrževanje in uporablja umetno inteligenco. Vgrajene enote so del pilot programa s katerim Haier-jev raziskovalni center neprestano izboljšuje obstoječe tehnične rešitve in premika trenutne meje.

Že več kot 15 let je MB Frigo skupina generalni zastopnik za Haier klimatizacijske naprave v Adria regiji.

MB Frigo skupina je že več kot 15 let generalni uvoznik Haier klimatskih naprav za Adria regijo. Skupaj s svojimi distributerji omogoča dostopnost klimatskih naprav Haier v vseh delih Adria regije.

• Za več informacij kontaktirajte oddelek inženiringa

 

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree