Kdo potrebuje klimo

Kdo potrebuje klimo

Čestitke srečnemu nagrajencu nagradne igre „Kdo potrebuje klimo“ Komentar, ki je bil proglašen za najboljšegaSabina ker je deklica za vse😍 rada čisti,kuha,pospravlja,laufa pralne in sušilne stroje,lika,zlaga perilo,skratka ni da ni…bi ji podarila vašo HAIER klimatsko napravo, da se ob delu in vročini ne pregreje in bi se z vašo klimo ohladila na sobno temperaturo in lažje zadihala,da bi mi potem še vedno kako kavo skuhala😂😍😂

Poznate koga, ki ne prenese poletne vročine in bi se takoj preselil na severni tečaj do konca poletja? Sedaj ga lahko osrečite tako, da mu podarite Haier klimatsko napravo in mu zagotovite osvežitev v poletni vročini. Všečkajte naš FB profil in pod sliko označite tistega prijatelja, ki mu želite podariti Haier klimatsko napravo in napišite zakaj jo prav on tako nujno potrebuje. Bodite kreativni, saj bo najbolj izviren odgovor nagrajen s  Haier klimatsko napravo. 

Pravila

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnem tekmovanju »Kdo potrebuje klimo«

 1. Podatki o organizatorju nagradnega tekmovanja

Organizator nagradnega tekmovanja z nazivom »Kdo potrebuje klimo« (v nadaljevanju: nagradno tekmovanje) je podjetje MB FRIGO klimatizacija in hlajenje d.o.o., Šmartinska cesta 32, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

 1. Namen nagradnega tekmovanja

Namen nagradnega tekmovanja je promocija blagovne znamke »Haier«. Nagradno tekmovanje poteka od 10.6. 2019.- 23.6.2019. (23:59 ure).

 1. Udeleženci

Udeleženci nagradnega tekmovanja so lahko vse fizične osebe, starejše od 14 let, ki so sledilci Facebook profila MB Frigo https://www.facebook.com/MB-FRIGO-klimatizacija-in-hlajenje-746091225585922/ (v nadaljevanju: Facebook profil).

V nagradnem tekmovanju ne smejo sodelovati osebe, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri pripravi in izvedbi nagradnega tekmovanja.

Nakup katerega koli izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradnem tekmovanju.

 1. Način sodelovanja

Uporabnik lahko sodeluje v nagradnem tekmovanju z obiskom Facebook profila, kjer v komentarju pod nagradno Facebook objavo označi prijatelja in napiše zakaj bi si ravno ta oseba zaslužila klimatsko napravo. Najbolj izviren odgovor bomo nagradili s Haier Tide klimatsko napravo.

 1. Čas trajanja nagradnega tekmovanja

Nagradno tekmovanje se izvaja na območju Republike Slovenije od 10.6.2019., 09.00 do 23.6.2019.,23.59 ure.

 1. Nagrade

Nagrada je Haier klimatska naprava – model Tide 3,5 kW (AS35TAMHR/1U35YEMFRA). Vrednost posamezne nagrade ne presega 450 EUR.

 1. Določanje nagrajencev in obveščanje o nagrajencu/nagrajenki

V času trajanja nagradnega tekmovanja bo organizator na Facebook profilu dne 10.06 ob 12.00 uri objavil „Kdo potrebuje klimo“ s sliko in ob zaključku nagradnega tekmovanja med vsemi sodelujočimi izbral 1 (enega) nagrajenca, ki bo na nagradno vprašanje podal najbolj izviren odgovor.

Nagrajenca bo organizator obvestil in objavil naslednji delovni dan v komentarju pod nagradno Facebook objavo, v kateri je uporabnik oddal svoj komentar. Nagrajenec mora svoje podatke (ime, priimek in e-naslov, na katerega bo tehnični izvajalec lahko poslal sporočilo o nagradi) poslati v zasebna sporočila Facebook strani najkasneje 7 dni od dneva, ko je bilo posamezno nagradno tekmovanje zaključeno. Nagrajenec, ki svojih podatkov ne bo poslal pravočasno, ne bo več upravičen do nagrade in se le ta ne bo podelila.

Vsak uporabnik lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja prejme le eno nagrado. Kot uporabnik se razume fizična oseba s podatki: ime, priimek, davčno številko,  naslov, poštna številka in letnica rojstva. To pomeni, da lahko en uporabnik odda več komentarjev pod nagradno objavo, vendar bo nagrajen samo enkrat.

Če je za nagrado izbran komentar, ki ga je ustvarila oseba, ki na podlagi teh pravil ne izpolnjuje pogojev za udeleženca v nagradnem tekmovanju oziroma ne izpolnjuje pogojev za prevzem nagrade, se ji nagrada ne podeli.

Seznam nagrajencev z imenom in priimkom bo objavljen tudi na spletnem mestu www.mbfrigo.si predvidoma v 10 (desetih) delovnih dneh po določitvi nagrajencev. Vsi udeleženci nagradnega tekmovanja se s sodelovanjem v nagradnem tekmovanju izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo navedenih podatkov na spletnem mestu.

Nagrade ni mogoče zamenjati ali zahtevati njene denarne protivrednosti.

V primeru, da v nagradnem tekmovanju sodeluje mladoletna oseba, mora za prevzem nagrade priložiti še soglasje starša ali skrbnika.

Pritožba na uvrstitev v seznam nagrajencev na podlagi teh Pravil ni mogoča.

 1. Prevzem nagrade

Nagrada bo nagrajencem poslana po pošti na naslov, ki ga bodo nagrajenci posredovali po elektronski poti po prejemu obvestila o osvojeni nagradi. Nagrajenci morajo svoje podatke poslati najkasneje v 7 (sedmih) dneh po prejetem obvestilu o prejemu nagrade. Nagrajenci bodo nagrado prejeli v roku 7 dni od posredovanja podatkov za prevzem nagrade. Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci soglašajo s temi pravili in izpolnjujejo pogoje za udeležbo v nagradnem tekmovanju.

 1. Izključitev odgovornosti

Organizator in tehnični izvajalec ne prevzemata nikakršne odgovornosti za:

nedelovanje spletnega profila, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitev spletnega profila,

kakršnekoli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem tekmovanju, na katere organizator in tehnični izvajalec nimata vpliva, kakršne koli posledice ob uporabi nagrad.

 1. Obveznosti nagrajencev glede prevzema glavne nagrade

Če nagrajenec ne izpolnjuje določenih pogojev za prevzem nagrade oziroma sprejem nagrade odkloni ali nagrade ne prevzame v roku, določenem s strani organizatorja, se šteje, da nagrade ne želi sprejeti ter sta tako organizator kot tehnični izvajalec nagradnega tekmovanja v razmerju do nagrajenca prosta vseh obveznosti iz naslova določitve nagrajenca. Hkrati tehnični izvajalec nagradnega tekmovanja pridobi pravico razpolaganja z nagrado za kateri koli drug namen. Če nagrajenec v 24 urah po morebitnem naknadnem pozivu ne posreduje svojih podatkov, se mu nagrada ne podeli.

 1. Varovanje osebnih podatkov

Vsi osebni podatki, pridobljeni od udeležencev nagradnega tekmovanja, so varovani v skladu z 11. členom ter v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradnega tekmovanja s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Udeleženci nagradnega tekmovanja izrecno soglašajo, da organizator nagradnega tekmovanja njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradnem tekmovanju, uporabi za potrebe nagradnega tekmovanja in za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o izdelkih, storitvah, nagradnih igrah in natečajih ter drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre).

Udeleženec nagradnega tekmovanja ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov info@mbfrigo.si. Organizator in izvajalec bosta v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovila izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.

Izžrebanec organizatorju nagradnega tekmovanja izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

S sodelovanjem v nagradnem tekmovanju udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradnega tekmovanja in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti ta pravila štejejo za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, ali v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določata izključno organizator in tehnični izvajalec.

 1. Dostop do pravil nagradnega tekmovanja

Pravila nagradne igre so objavljena na spletnem mestu www.mbfrigo.si  ter vseskozi dostopna in na vpogled vsem udeležencem.

 1. Ostale določbe

Organizator ne bo upošteval zapoznelih in nepopolno izpolnjenih ali napačno izpolnjenih prijav v nagradno tekmovanje. Odločitev organizatorja in tehničnega izvajalca nagradnega tekmovanja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradnim tekmovanjem je dokončna in velja za vse udeležence.

Organizator nagradnega tekmovanja in tehnični izvajalec si pridržujeta pravico sprememb teh pravil, če to zahtevajo pravni, tehnični ali komercialni razlogi. O vseh morebitnih spremembah teh pravil bosta udeležence obvestila z objavo na spletnem mestu www.mbfrigo.si. Nadaljevanje sodelovanja v nagradnem tekmovanju po objavi morebitnih sprememb pravil se šteje za sprejem in strinjanje s spremembami. Za vse morebitne spore iz naslova nagradnega tekmovanja, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani, Republika Slovenija.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree