Kvaliteta zraka

Kvaliteta zraka

Ste vedeli, da zrak iz zaprtega prostora prehaja skozi klimatsko napravo večkrat dnevno? V prostor prav tako prihaja zrak od zunaj, ki je onesnažen z izpušnimi plini, prahom, sajami, cvetnim prahom,… V večjih mestih, zlasti na območjih s pogostejšim prometom, je zrak še bolj onesnažen in ima veliko večji delež trdnih delcev.

Haier že leta razvija dodatne funkcije za čiščenje zraka v klimatskih napravah s katerimi kupcem zagotavlja svež in očiščen zrak v svojih domovih. Haier je predstavil inovativno funkcijo Frost Clean, ki omogoča samodejno čiščenje uparjalnika v notranji enoti s hladno ekspanzijo. Funkcija Frost Clean deluje tako, da zamrzne površino uparjalnika in učinkovito odstrani nečistoče in bakterije s topljenjem.

  • vsi modeli imajo inovativno funkcijo Frost Clean – 99,9% očisti zrak
  • pametni senzor za kakovost zraka (model Haier Jade – kmalu v prodaji)
  • vsi modeli imajo ionsko srebrno prevleko na uparjalniku – ionsko srebro ima antiseptični  učinek, ker so njegovi ioni aktivni in lahko prodrejo skozi membrane bakterij.
  • antibakterijski filtri (model Flexis mat verzija)
  • elektrostatični filter – z elektrostatičnim nabojem odstranjuje vse nečistoče in najmanjše delce (model Haier Jade – kmalu v prodaji)
  • 3M filter – očisti 100%  človeški prhljaj, ki je večinski prhljaj v hiši, droben prah, cveten prah in druge vidne in nevidne delce (kot opcija)

Frost Clean 

Klimatska naprava Haier, model Jade ima v notranji enoti klimatske naprave vgrajen inovativen senzor, ki uporabnika opozarja o kvaliteti  zraka v prostoru. V primeru, če je v prostoru prevelika koncentracija prašnih delcev, se aktivira senzor in na zaslonu na notranji enoti se prikaže opozorilo (Rdeča barva- zrak ni kvaliteten / Zelena barva- zrak je kvaliteten). Senzor kakovosti zraka ima sposobnost zaznavanja najmanjših delcev prahu (PM2.5).

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree