Maxon Comfort Pure UV

Maxon Comfort Pure UV

Ali ste vedeli, da lahko z enim samim klikom uničite viruse in bakterije v zraku, če imate pravo klimatsko napravo? Maxon Comfort Pure UV skrbi za zrak, ki ga vdihavate in s pomočjo UV -ličke zagotavlja čist in zdrav zrak v vašem domu. Zrak v prostoru kroži skozi klimatsko napravo in se očisti, če je vklopljena UV -lučka.

Haier UV generator oddaja žarke z valovno dolžino med 270-280 nm. Naprava je nameščena na uparjalniku in ustvarja žarke v bližini dovoda zraka od desne proti levi, ko je funkcija vklopljena. UV lučka s spektrom valovnih dolžin v območju od 200 do 280 nm deluje tako, da poškoduje strukturo DNA in RNA, zaradi česar mikroorganizem ne more opravljati vitalnih celičnih funkcij. Tako zavira nevarnosti v zraku – ko zrak prehaja skozi območje izpostavljeno UVC žarkom, dovaja zdrav zrak v prostor.

Klimatska naprava Maxon Pure ima prefinjen dizajn karoserije s svetlečo belo sprednjo ploščo. S svojim videzom se popolnoma prilega skandinavskemu slogu dizajna in konceptom odprtih prostorov. Visoka zmogljivost, varčnost naprav in vgrajene sodobne funkcije čiščenja zraka ustvarjajo izkušnjo razkošne klimatske naprave.
Z vrhunskim udobjem in 99,9% steriliziranim zrakom v prostoru model Pure ustvarja v prostoru optimalne pogoje za brezskrbno bivanje in hlajenje ljudi, nagnjenih k alergijam, otrok in vseh občutljivih skupin ljudi.
Maxon Pure sterilizira zrak, ki ga vdihavate in zagotavlja občutek popolnega zadovoljstva v vašem domu. Izberite Pure in uživajte v osvežilnem dotoku čistega zraka brez prepiha!

Pošalji upit za Maxon Comfort (SLO)

 

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree