Nastop na Chillventi 2018

Nastop na Chillventi 2018

Letos je bilo na sejmu Chillventa okoli 1000 razstavljavcev iz 105 držav in več kot 300.000 obiskovalcev z vsega sveta.

Za MB Frigo skupino je to ena od najpomembnejših predstavitev na sejmu Chillventa, saj so med prvimi, ki predstavljajo rešitev za prihajajočo uredbo F-Gas, ki bo začela veljati že 1.1.2020. Že na sejmu je bilo očitno, da nas prihodnje leto čaka ogromno izzivov na tržišču hladilne opreme, katere vrednost je bila 21,78 milijarde dolarjev leta 2017 in predvideva 6-odstotno letno povečanje.

Kot rešitev prihajajoči uredbi F-Gas je MB Frigo predstavil novo linijo hladilne opreme z naravnim hladilnim sredstvom CO2 (R477).

  • MB Frigo CO2 transkritična kondenzacijska enota s hladilno zmogljivostjo 2 do 10 kW
  • MB Frigo CO2 transkritična multikompresorska enota s 30 do 400 kW hlajenjem

Med 1000 razstavljavci je samo MB Frigo predstavil transkritično kondenzacijsko enoto CO2 v delovanju. Tako smo znova dokazali, da so timsko delo, odličnost v vsem kar počnemo in tehnična podpora, ključni elementi, ki jih lahko izpostavimo v svetu.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree