Nasveti za prijavo

Katere informacije morajo biti v življenjepisu in kako detaljno jih navesti?

Osebni podatki:
Ime, priimek, datum in mesto rojstva, naslov, številka telefona in e-mail naslov so obvezni. Izpustitev nekaterih od navedenih podatkov lahko privede do tega, da ne dobimo dovolj informacij za nadaljni kontakt. Zakonski stan, vozniško dovoljenje in služenje vojaškega roka so neobvezni podatki, razen če na natečaju ni drugače navedeno.

Podatki o formalni izobrazbi:
Srednja šola, fakulteta in poddiplomski študij. Informacije navedite v obratnem kronološkem zaporedju, vedno navedite točne časovne okvire, točen naziv inštitucije, smeri. V kolikor ne navedete časovnih obdobij, težko zaključimo časovni tok od končanja študija v srednji šoli, vpisa na fakulteto, do prve zaposlitve.

Dodatna izobraževanja:
Pod dodatna izobraževanja smatramo tečaje, seminarje in projekte. Navedite točno ime institucije in čas trajanja.

Delovne izkušnje:
Navedite točen naziv podjetja, mesto, točno obdobje v katerem ste delali (mesec in leto), kratek opis podjetja in opis pozicije ter opis vaših nalog na katerih ste delali. Delovne izkušnje navedite v obrnjenem kronološkem zaporedju (od zdajšnje zaposlitve proti prvi zaposlitvi). Prošnja za delo: Navedite razloge zaradi česa želite delati v MB Frigo skupini in se na kratko predstavite. Svoj življenjepis pošljite na mail: info@mbfrigo.si

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree