Kaj nas krasi

Mi smo specialisti za klimatizacijo in hlajenje in imamo za seboj preko 35 let izkušenj.

K vsaki nalogi pristopamo individualno, fokusirani na kvaliteto in odličnost, na čigar temeljih se je gradila MB Frigo skupina. Naša vizija je zadržati vodilno pozicijo na tržišču klimatizacije in hlajenja v Hrvaški in širši regiji, ter razširiti poslovanje izven regije na podlagi strokovnosti, kakovosti in odličnosti. V prihodnosti se vidimo kot gonilna sila inovativnih procesov na področju hladilne tehnike in klimatizacije v Europi.

Krasijo nas naši kupci, partnerji in sodelavci, ki od MB Frigo skupine pričakujejo vrhunsko kvaliteto proizvodov in uslug, ki jim omogoča uspešnost na njihovem področju.

Krasijo nas trendi in inovacije na svetovnem tržišču klimatizacije in hlajenja, zaradi katerih se kontinuirano izobražujemo in osvajamo nove  tehnike.

Danes ima MB Frigo skupina 7 centrov in sicer v: Ljubljani, Zagrebu, Reki, Zadru, Splitu, Sarajevu in Beogradu. Skupina zastopa  na tržišču Hrvaške in širše regije več kot 100 blagovnih znamk. MB Frigo skupino sestavljajo zaposleni, ki s svojim strokovnim znanjem in kvalitetno opravljenim delom doprinesejo k odličnim rezultatom poslovanja.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree