Varovanje osebnih podatkov

MB FRIGO klimatizacija in hlajenje d.o.o. se zavezuje k varovanju zaupnosti, dostopnosti in celovitosti osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane osebne podatke,bo družba MB FRIGO klimatizacija in hlajenje d.o.o. zbirala in obdelovala skladno z določenim namenom in okvirom obdelave, podatke pa ustrezno fizično in logično varovala. Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, družba MB FRIGO klimatizacija in hlajenje d.o.o. obdeluje do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe.

Zbrani podatki se ne prenašajo v tretje države ali druge organizacije.

Dostope do podatkov družba MB FRIGO klimatizacija in hlajenje d.o.o. omogoča in odobri le pooblaščenim zaposlenim osebam družbe MB FRIGO klimatizacija in hlajenje d.o.o.

Družba MB FRIGO klimatizacija in hlajenje d.o.o. zbranih osebnih podatkov ne uporablja za izvajanje avtomatiziranega  odločanja ali profiliranja posameznikov.

V primeru morebitnih vprašanj glede uporabe in obdelave osebnih podatkov se obrnite na info@mbfrigo.si.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree