Postopek hlajenja mesa

Postopek hlajenja mesa

Postopek hlajenja mesa je nujen, ker ustavi razvoj bakterij in ohranja kakovostne in prehranske lastnosti mesa.

Že v klavnicah po primarni obdelavi mesa hiter proces hlajenja zagotavlja hiter doseg minus temperatur v šok komorah. Potem se meso shrani v ohlajenih prostorih, prevaža in ponovno skladišči do končne prodaje in razstavljanja v mesnicah, komorah in vitrinah, kjer išče svojega končnega kupca. Celoten proces hlajenja se nadzoruje s sistemom za spremljanje temperature HACCP.

MB Frigo Groupa že 35 let razvija in nadgrajuje lastni program hladilne opreme. Na novo nameščena robotska linija za izdelavo hladilne opreme omogoča izdelavo najkakovostnejših izdelkov z minimalnimi obratovalnimi stroški brez napak.

Hladilni sistemi MB Frigo so namenjeni:

  • klavnicam in predelavi mesa
  • mesarjem
  • skladišča, hladilnice in distribucijski centri
  • hoteli in restavracije
  • predelovalna industrija
  • druga živilska in neživilska industrija

Ekipa strokovnjakov MB Frigo prilagaja hladilne sisteme točno določenemu prostoru in namenu, ki zagotavljajo najboljši izkoristek hlajenja in največji potencial prihranka energije z najnižjimi možnimi stroški naložbe.

MB Frigo komore na klik – za ohranjanje svežega mesa in varčevanje z energijo

Zaradi edinstvene povezave panela z ključavnicami dobimo kompaktno hladilno komoro, ki omogoča maksimalno toplotno izolacijo. Uporabljeni materiali ustrezajo najvišjim standardom EU glede koeficientov prenosa toplote, kar zagotavlja, da se temperatura doseže in vzdržuje hitro, hkrati pa ohranja prihranke energije.

MB Frigo hladilne vitrine

Zagotavljajo kakovostno ohranjanje in vrhunsko predstavitev mesa in mesnih izdelkov z enostavno in poceni vzdrževanjem. Modularne hladilne vitrine lahko prilagodite poljubnemu prostoru. Odlikuje jih sistem proti zameglitvi stekla in posebna osvetlitev, ki poudarja barvo svežega mesa. Uporaba kakovostnih materialov zagotavlja dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje opreme.

Pošljite povpraševanje:

T.:+386 (0) 8 20 53 995
M.: info@mbfrigo.si

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree