arrow Iščete rešitev za svojo industrijo ali imate tehnični problem, ki ga moramo rešiti?

Predstavljen je nov Arctic Monoblock

MB Frigo lansira nov izdelek na trg: Predstavljen je nov izdelek iz linije Arctic.

Navedeni izdelek predstavlja popolno rešitev za kompaktne hladilne komore manjših dimenzij.

Inovativna 'vse v enem' rešitev za hladilne komore do 20 m³

  • Kompaktna oblika, ki se zlahka prilega
  • Idealna 'all in one' rešitev za hladilne komore do 20 m³
  • Primerno za hladilne panele debeline do 120 mm
  • Enostavna in hitra montaža
  • Integrirano vžiganje razsvetljave in hlajenja preko stikala
  • Učinkovito odmrzovanje z vročim plinom
  • R290 naravno delovno sredstvo za ekološko učinkovitost

Splošne značilnosti:

Učinkovito in učinkovito hlajenje: Enote so oblikovane za zagotavljanje vrhunske učinkovitosti pri hlajenju in zagotavljanje optimalnih pogojev za ohranjanje svežine izdelkov.

Idealno za komercialne postavitve: Enote so popolnoma prilagojene zahtevam različnih komercialnih okolij, zagotavljajo zanesljivo in učinkovito storitev v restavracijah, trgovinah in drugih poslovnih prostorih.

Okolju prijazno hladilno sredstvo R290: V skladu z našo zavezanostjo k ohranjanju okolja uporabljamo hladilno sredstvo R290, ki je okolju prijazno in prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa.

Zanesljivo delovanje in dolga življenjska doba: Enote so zasnovane za zagotavljanje dolgoročne zanesljivosti in minimalnega vzdrževanja, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelkov in neprekinjeno učinkovitost.

Arctic Monoblok je napreden hladilni sistem za hladilne komore, zasnovan za uporabo pri hlajenju in zamrzovanju. Ta visoko učinkovit sistem uporablja delovno sredstvo R290, ki je okolju prijazno, in zagotavlja izjemne zmogljivosti z minimalnim vplivom na okolje.

Enote Arctic Monoblok so prilagodljive, enostavne za namestitev in vzdrževanje, kar jih naredi popolno izbiro za hladilne potrebe.