Mobilna hladilna komora

Mobilna hladilna komora

V mednarodnih vodah severnega Jadrana se nahaja offshore ploščad “Ivana A”, ki je namenjena izkoriščanju zemeljskega plina in ploščad “Ivana K” z nastanitvenimi zmogljivosti za stalno posadko ploščadi. Za potrebe posadke se ploščad oskrbuje s svežimi živili, od sadja do zamrznjenega mesa, ki se prevaža v hladilnih kontejnerjih. Večina teh živil potrebuje skladiščenje in stalni nadzor-vlažnosti, temperature in drugih pogojev.

Hladilna oprema: mobilna hladilna komora znotraj ladijskega kontejnerja

Uporaba: transport hrane s celine na plinsko ploščad

Prostornina: 10 m3 (plus področje) in zamrzovalnik s prostornino 1500 l (od 0 ° do -20 °C)

Industrija: prehrambena industrija /

Investitor: Turist hotel

Lokacija: Pula

MB Frigo projekt Mobilni plug- in hladilni kontejner zagotavlja nadzorovano temperaturo med celotnim transportom živil in skladiščenjem hrane za daljše časovno obdobje za potrebe posadke ploščadi. Hladilna komora ima skriti hladilni sistem (lastno strojnico v kateri se nahaja hladilna naprava) implementiran znotraj kontejnerja (nima zunanjih izboklin, ki bi ovirale v primeru transporta).  Prednost takšne komore je, da je v vsakem trenutku priključena na elektriko: med opremljanjem s hrano, med transportom in na končni lokaciji.

Ljubljana

T: +386 (8) 2053 995
F: +386 (1) 5472 223
info@mbfrigo.si

Šmartinska cesta 32
1000 Ljubljana
Slovenija

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree