arrow Iščete rešitev za svojo industrijo ali imate tehnični problem, ki ga moramo rešiti?

Sredstva za čiščenje in razkuževanje

Vse za vzdrževanje in servisiranje hladilnih in klimatizacijskih sistemov na enem mestu.

Zastopamo svetovno znane proizvajalce ter svetujemo pri nakupu sredstev za čiščenje hladilnih in klimatizacijskih sistemov.

Za vrhunsko delovanje in dolgo življenjsko dobo svojih sistemov izberite kakovostna sredstva za notranje in zunanje čiščenje ter razkuževanje hladilnih in klimatskih naprav. Proizvodi iz naše ponudbe so lahko koncentrirani ali pripravljeni za takojšnjo uporabo, v obliki pene ali pršila za več načinov uporabe. Z rednim vzdrževanjem sistema: odpravite neprijetne vonje, bakterije, viruse, glivice in plesen,  izboljšate delovanje naprav, njihovo energetsko učinkovitost ter podaljšate življenjsko dobo opreme. Naj z našo izbiro profesionalnih sredstev za čiščenje in razkuževanje naprav vaša hladilna in HVAC oprema deluje dolgo in zanesljivo .

Uvažamo in distribuiramo cel spekter izdelkov za klimatizacijske in hladilne sisteme: Z več kot 14.000 m² prodajno-skladiščnih zmogljivosti in s skladiščem za 10.000 različnih izdelkov zagotavljamo takojšnjo in varno dostavo vseh naših izdelkov v regiji. V prodajnih centrih skupine MB Frigo lahko najdete vso ponudbo sredstev za čiščenje in razkuževanje, ki jih potrebujejo profesionalni inštalaterji in serviserji, ter dobite strokovno podporo našega komercialnega sektorja za vsakega začetnika in profesionalca na področju klimatizacije in hlajenja.