DIGITAL INVERTER

DIGITAL INVERTER

Družba Toshiba, vodilni svetovni proizvajalec visoko učinkovitih in zmogljivih sistemov za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo (HVAC) za poslovne in stanovanjske stavbe je razširila svojo linijo Light Commercial R32 in vanjo vključila zunanjo enoto Digital Inverter 3.5HP. Nove enote 3.5HP so idealne za manjše prodajane prostore, restavracije in pisarne-kakor tudi za uporabo v stanovanjskih enotah. Z novo zasnovanim kompaktnim ohišjem je zunanja enota manjših dimenzij in manjše teže. Prav tako je popolnoma skladna z nizko hrupnimi zahtevami.

Sistem zaradi Toshibinega dvojnega rotacijskega kompresorja in tehnologije digitalnega inverterja dosega vodilni razred energetske učinkovitosti (A++; SEER= 7,2; SCOP= 4,6 s kombinacijo 4-smerne kasete). Naprava ima izdan certifikat Eurovent in je odobrena v skladu s številnimi evropskimi programi spodbud (npr. višja kapitalska olajšava ECA v Združenim kraljestvo). Zaradi širokega temperaturnega razpona sistema od -15°C +46°C je sistem primeren za uporabo v vseh evropskih podnebjih.

Zunanjo enoto je možno povezati s štirimi vrstami notranjih enot: 4-smerna kaseta, kanalska, stropna in stenska. Prav tako uporablja enako dolžino cevnih napeljav kot model 4 HP, kar pomeni, da lahko na enoto namestite cevno napeljavo do dolžine 50 m.

Z uporabo Toshibinega daljinskega upravljalnika RBC-AMS55E-ES/EN lahko uporabnik dostopa do številnih funkcij za nadzor energije, kar jim omogoča spremljanje porabe električne energije na dnevni ali tedenski osnovi.

Novi modeli 3.5HP zagotavljajo isto stopnjo Toshibine kakovosti in zanesljivosti kot doslej, hkrati bomo na trg dali še novi model Digital Inverter 6HP.

T: +386 (0) 8 2053 995
info@mbfrigo.si

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree