Vdihnimo čist zrak v domu

Vdihnimo čist zrak v domu

Spoznajte Haier Jade, edino certificirano klimatsko napravo, ki dokazano odstranjuje alergene iz zraka. Njena prevlada na trgu s funkcijami za zdravje in kakovosti zraka je bila nedavno dokazana s potrdilom  za najučinkovitejšo antialergijsko delovanje  klimatske naprave na svetu  Allergy-Free Tick-Mark Certificate.

Ker večino dneva preživimo v zaprtih prostorih, je izredno pomembno, da je zrak, ki ga vdihavamo, čim bolj kvaliteten. Najpogostejši onesnaževalci  našega doma so: bakterije, plesni, virusi, živalska dlaka, slina, pršice, čistila za gospodinjstvo.

Vse klimatske naprave Haier imajo inovativno funkcijo Frost Clean, ki omogoča 99,9% očiščenega zraka v prostoru in ionski srebrni premaz na uparjalniku, ki deluje antiseptično. Model Haier Jade izstopa s svojimi pametnimi lastnostmi, ki dodatno očistijo zrak v vašem domu:

  • Pametni senzor za kvaliteto zraka – Inovativni senzor v notranji enoti klimatske naprave opozori uporabnika na kakovost zraka v prostoru. Preveč prašnih delcev v prostoru aktivira senzor in na zaslonu notranje enote se prikaže opozorilo (Rdeča barva – zrak ni dober / Zelena barva – zrak je dober). Če kakovost zraka ni dobra, se samodejno aktivira dodatno čiščenje zraka s pomočjo elektrostatičnega – antibakterijskega filtra.
  • 3M filter – 100% očisti prhljaj, droben prah, cvetni prah in druge vidne in nevidne delce (opcija).

In da ne pozabimo, glavni vzrok za slabo kakovost zraka v klimatiziranih prostorih je slabo čiščenje in včasih tudi ne čiščenje prostorov. Zato je Haier za vse svoje modele oblikoval posebno funkcijo Frost Clean, ki samodejno dezinficira in očisti notranjost enote.

x

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

I agree