arrow Iščete rešitev za svojo industrijo ali imate tehnični problem, ki ga moramo rešiti?

Spoznajte nas

Ustvarjamo prijetna in varna klimatizacijska in hladilna okolja za naše stranke in partnerje po vsem svetu.

Z zagotavljanjem nadzorovanih temperaturnih pogojev za vse stanovanjske, komercialne in industrijske potrebe z vgradnjo prilagojenih sistemov, prilagojenih specifičnim zahtevam uporabnikov. Našo prihodnost vidimo v razvoju inovativnih, prilagodljivih in trajnostnih rešitev na področju klimatizacije in hladilne tehnike, ki izboljšujejo poslovne procese naših strank in partnerjev.

icon calendar

Specialisti za prezračevanje in hladilno tehnologijo od leta 1981.

icon people

Več kot 180 zaposlenih

icon warehouse

14.000 m? prodajno-skladiščnih prostorov v regiji Adria

icon pencil

Izdelava hladilnih sistemov po meri

icon snowflake

Proizvodnja hladilne opreme

icon hands

Več kot 4.000 partnerjev

map illustration
Mb Frigo Skupina je prisotna na trgih po vsej regiji in Evropi. Svoje prodajne centre ima v Zagrebu, na Reki, v Zadru, Splitu, Sarajevu, Beogradu in Ljubljani. Na drugih trgih je prisoten prek partnerjev – distributerjev.
Prodajni centri

Specialisti za prezračevanje in hladilno tehnologijo

Naša gonilna sila

Skupino MB Frigo sestavljajo posamezniki, ki s svojim strokovnim znanjem, zavezanostjo k odličnosti in radovednostjo dnevno prispevajo k rasti in razvoju podjetja ter k izjemnim poslovnim rezultatom.

Sledimo svetovnim trendom in inovacijam na področju klimatizacije in hlajenja, se neprestano izobražujemo in sprejemamo nove tehnike, da bi strankam zagotovili izdelke in storitve najvišjih standardov kakovosti. Stremimo k ustvarjanju delovnega okolja, v katerem se naši zaposleni navdušujejo in visoko motivirajo za soočanje z izzivi na trgu, kjer sta brezkompromisna kakovost in inovacije imperativa sodobnega poslovanja in okrepljanja konkurenčnosti."