arrow Iščete rešitev za svojo industrijo ali imate tehnični problem, ki ga moramo rešiti?

ArctiCo2 AG MT

Komercialne hladilne enote z naravno delovno snovjo CO2.

ArctiCO2 AG zagotavlja energetsko učinkovito hlajenje, vrhunsko kontrolo kakovosti izdelkov in surovin ter prihranek energije. So popolna rešitev za uporabo na bencinskih črpalkah, v restavracijah, pekarnah, mesnicah in podobnih objektih.

Gre za hladilne enote z vgrajeno najnovejšo invertersko tehnologijo Toshiba in komponentami Carel, ki so skladne z vsemi novimi predpisi uredbe F-Gas. Omogočajo optimalno delo in povprečen letni prihranek energije do 25 % v primerjavi z do sedaj uporabljenimi hladilnimi sistemi.
Standardna oprema hermetični rotacijski kompresor hladilnik plina z EC ventilatorjem rezervoar za utekočinjeno delovno snov HPV in RPRV ventili varnostni ventil do 80 bar filter sušilec kontrolno steklo zaščitni presostat kompresorja HP magnetni ventil za izenačitev tlaka za zaščito kompresorja pri zagonu nepovratni ventil na tlačni strani kompresorja
Skupina MB Frigo uporabnikom ponuja visokokakovostne in trajnostne izdelke. Vrhunska zmogljivost izdelkov in dolga življenjska doba opreme zagotavljata zanesljiv in neoviran potek proizvodnih in poslovnih procesov. Z našo inženirsko, servisno in poprodajno podporo zagotavljamo popolne rešitve, prilagojene vašim potrebam.